Berichten - Archief

Ga naar: Berichten - actueel

Ma 01 Jun - Geen training (12-, 12+, vlw)

Er is op ma 01/06/2020 geen training voor de jeugd 12-, jeugd 12+ en volwassenen.

Do 21 Mei - Geen training (12-, 12+, vlw)

Er is op do 21/05/2020 geen training voor de jeugd 12-, jeugd 12+ en volwassenen.

Do 09 Apr - Geen training (12-)

Er is op do 09/04/2020 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 06 Apr - Geen training (12-)

Er is op ma 06/04/2020 geen training voor de jeugd 12-.

Do 27 Feb - Geen training (12-)

Er is op do 27/02/2020 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 24 Feb - Geen training (12-)

Er is op ma 24/02/2020 geen training voor de jeugd 12-.

Do 02 Jan - Geen training (12-)

Er is op do 02/01/2020 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 30 Dec - Geen training (12-)

Er is op ma 30/12/2019 geen training voor de jeugd 12-.

Do 26 Dec - Geen training (12-)

Er is op do 26/12/2019 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 23 Dec - Geen training (12-)

Er is op ma 23/12/2019 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 11 Nov - Geen training (12-, 12+, vlw)

Er is op ma 11/11/2019 geen training voor de jeugd 12-, jeugd 12+ en volwassenen.

Do 31 Okt - Geen training (12-)

Er is op do 31/10/2019 geen training voor de jeugd 12-.

Ma 28 Okt - Geen training (12-)

Er is op ma 28/10/2019 geen training voor de jeugd 12-.

Start nieuwe seizoen (12-, 12+, vlw)

Jaarlijks doen we een bevraging bij onze leden of ze na de zomervakantie terug starten. De reden is dat onze verzekering begin september een hertelling van onze leden doet. Daarom zouden we graag uiterlijk tegen 20 augustus weten of je in september al dan niet terug van start gaat. Gelieve ons in beide gevallen dit te laten weten. Merk op: dit staat volledig los van het vernieuwen van het lidgeld. Hiervan krijg je op het gepaste tijdstip een mail.

Trainingen voor ouders (12-)

Nieuw sinds dit jaar is dat we ouders de gelegenheid bieden om mee te trainen met de jeugd. We kregen van verschillende ouders de vraag om het uurtje dat hun zoon of dochter traint, mee te kunnen doen, in plaats van aan de kant te zitten of in het cafetaria te wachten. Vanaf nu kan het. Interesse? Doe gerust mee of babbel eens met een lesgever. Voor meer info, zie ook onze website.

Meer weten?

Za 23 Maa - 20 jaar Kansui dojo (12-, 12+, vlw)

Het programma voor de vieringen rond ons 20-jarig bestaan krijgt stilaan vorm. Het overzicht hiervan vind je terug op de website via de toegevoegde link. Vanaf volgende week starten ook de voorbereidingen voor de demo. Wie hier nog aan wil deelnemen, maar zich nog niet heeft ingeschreven, moet zich zo vlug mogelijke opgeven bij de sensei.

Meer weten?

Trainen tijdens de vakantie? (12-)

We hebben met de club aandachtig de laatste berichtgeving rond de coronamaatregelen gevolgd, maar hebben jammer genoeg moeten vaststellen dat er geen uitspraken over contactsporten werden gedaan. We leven momenteel dus nog in onzekerheid of we wel terug mogen opstarten. In afwachting tot er meer duidelijkheid is, willen we even bij onze jongste leden polsen of er interesse is voor trainingen tijdens de zomermaanden. Normaal gezien doen we dat niet omwille van een te lage opkomst, maar gezien de omstandigheden zou dat dit jaar wel eens anders kunnen zijn. Daarom: Stel dat we trainingen kunnen organiseren, wie zou willen komen trainen? Graag een antwoord.

Nieuwe privacywetgeving (12-, 12+, vlw)

Vanaf 25 mei is er een nieuwe Europese privacywetgeving van kracht. Deze is ook op ons, als club, van toepassing. De afgelopen weken hebben we de nodige acties ondernomen om ons in lijn te brengen met deze wetgeving. Wat deze nieuwe regelgeving inhoudt voor jou en voor ons als club, vind je terug in onze privacyverklaring, toegevoegd aan deze mail. We raden je ten zeerste aan deze te lezen. De meest recente versie van de privacyverklaring zal altijd terug te vinden op onze website. Voor vragen in verband privacy kan je altijd terecht via info@jujutsulubbeek.be of rechtstreeks bij onze sensei.

Meer weten?

Do 28 Nov - Gordeluitreiking (12-)

Naar aanleiding van de examens die afgelopen zaterdag plaatsvonden, zal er komende donderdag, 28 november, de gordeluitreiking zijn. Er is dan geen training! Iedereen (ouders, grootouders, vrienden, andere jujutsukas, ...) is dan welkom om te komen supporteren voor de geslaagden. Na afloop van de plechtige uitreiking is er nog een receptie. Voor wie een nieuwe graad ontvangt: wees op goed tijd! Je krijgt nog een uitleg over de ceremonie.

Lidmaatschap - 3 maand extra (12-, 12+, vlw)

We zijn al meer dan een maand onderhevig aan de corona maatregelen en het ziet er voorlopig ook niet naar uit dat onze training spoedig gaan kunnen opstarten. Daarom heeft de club besloten om voor iedereen het huidige lidmaatschap met 3 maanden te verlengen. De maanden die we niet kunnen trainen worden, met andere woorden, niet aangerekend.

Kinderstage (ra)

Ter herinnering: De kinderstage van nu zaterdag gaat door van 13u00u – 17u00 in de sporthal De Passant te Zoutleeuw (Aen Den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw). Wie met eigen vervoer gaat, wees op tijd! Er is een kleine versnapering en een drankje voorzien door de organisatie.

Viering 20 jaar: laatste info (12-)

Nog kort even een paar mededelingen nu we in de laatste rechte lijn naar onze viering van nu zaterdag zijn. Voor ouders die meedoen met de oudertraining om 17u00: best niet al te strakke kleding aandoen. Liefst in lange broek. Voor kinderen die meedoen aan de demo: Zorg dat je pak tip top in orde is. Onder het pak dragen we of een egaal wit T-shirt of niets. Geen gekleurde T-shirts! We willen ons van onze beste, properste, mooiste, ... kant laten zien. Voor iedereen: kom op tijd, want ons programma zit goed vol en wij beginnen er op tijd aan.

Za 21 Dec - Jeugdstage (12-)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de verschillende jeugdclubs van KoKoDo Kyu Shin Kai een regionale kinderstage. Dit jaar zal deze doorgaan op zaterdag 21 december van 13u00u – 17u00 in de sporthal De Passant te Zoutleeuw (Aen Den Hoorn 12 3440 Zoutleeuw). Op het programma staan: • training gegeven door de jeugdtrainers van de verschillende clubs • een pauze met een drankje en een tussendoortje • een bezoekje van de kerstman De kostprijs van deze sportieve namiddag bedraagt 5 euro. Voor wie mee wil: inschrijven is verplicht en kan tot en met 5 december. Vanaf deze week zullen we de inschrijvingsformuliertjes uitdelen.

Do 23 Jan - Vriendjesdag (12-)

Op donderdag 23 januari organiseren we een vriendjesdag. Iedereen is vrij om liefst zoveel mogelijk vriendjes, buren, klasgenootjes, neefjes, nichtjes, ... mee te brengen naar de dojo om vrijblijvend kennis te maken met onze sport. Wij voorzien die avond extra trainers om hopelijk een grote groep kinderen te kunnen begeleiden. Vanaf morgen delen we de folders uit die gebruikt kunnen worden als uitnodiging.

Trainingen afgelast!!! (12-, 12+, vlw)

Vanaf vandaag gelden er nieuwe richtlijnen voor de hele bevolking. Die gaan verder dan de bestaande individuele hygiënische voorzorgsmaatregelen. De federale overheid wil zo kwetsbare groepen beschermen en de juiste zorg voor hen garanderen. De algemene richtlijnen zijn: - Vermijd situaties waarbij veel mensen samenkomen, zeker in gesloten ruimten. - Verminder contacten tussen een mogelijke besmette persoon en gezonde personen. Twee zaken die in de dojo van toepassing (kunnen) zijn. Aangezien Jujutsu toch een close- contact sport is willen we de nodige maatregelen nemen om het contact tussen kinderen en volwassenen te minimaliseren om de kwetsbare groepen te beschermen. De maatregel die wij nemen als Kansui Dojo is de volgende: We lassen de trainingen af vanaf 12/03 tot en met 30/03. Nu is volgens virologen het moment om op deze manier samen de verspreiding van het coronavirus in te dijken. De maatregelen gelden minstens 1 maand, met herziening op 31 maart. Hier wil Kansui dojo Lubbeek zijn steentje in bijdragen. Meer informatie? Algemene info en veelgestelde vragen: www.info-coronavirus.be . Heb je nog een vraag? Bel 0800 14689 of mail info-coronavirus@health.fgov.be.

Geen training (12-)

Omwille van de feestdag zal er op maandag 11 november geen training zijn voor de jeugd.

Viering 20 jaar: inschrijven! (12-)

Onze jubileumviering komt er met rasse schreden aan. De jeugd is al volop aan het trainen voor de demo. Het is nu belangrijk dat iedereen (jong en oud) die meedoet met de training met ouders (17:00-18:00), aansluitend blijft voor de pannenkoeken (18:00-19:00) en/of die naar de viering komt kijken(vanaf 19:00) zich inschrijft opdat we zicht krijgen hoeveel mensen er wanneer komen. Inschrijven doe je voor woensdag 13 maart door een mail te sturen met de activiteit(en) en het aantal mensen naar info@jujutsulubbeek.be.

Meer weten?

Do 07 Feb - Gordeluitreiking jeugd (12-)

Verleden weekend hebben 7 kinderen, allen met succes, hun examen voor hun volgende graad afgelegd. Zij krijgen nu donderdag hun nieuwe graad tijdens de uitreikingsceremonie. Daarom zal er uitzonderlijk geen training gegeven worden. Wie wil, kan gerust een kijkje komen nemen. Voor wie nieuw is: ouders, broers, zussen, grootouders, ... zijn allemaal welkom. Na de uitreiking volgt nog een kleine receptie.