Berichten - Archief

Ga naar: Berichten - actueel

Minimumleeftijd: 6 jaar

Omdat we 2 jaar geleden een toevloed van nieuwe leden hadden en onze dojo te klein dreigde te worden, hebben we toen de minimumleeftijd nood gedwongen naar 7 jaar moeten brengen. Gelukkig is de situatie nu terug genormaliseerd en is er weer ruimte voor nieuwe leden. Daarom hebben we beslist om de minimumleeftijd terug naar 6 jaar te brengen.

TaiKai - The movie (12-, 12+, vlw, sym)

Tijdens de TaiKai werden er ongeveer 4000 fotos genomen. Om die allemaal op de website te zetten, was een onbegonnen zaak. Daarom is er een compilatiefilm gemaakt van een klein half uur. De link vind je onderaan. Alvast veel kijkplezier.

Meer weten?

Nieuwsbrief (12-, 12+, vlw)

Door de drukte rond de TaiKai is onze nieuwsbrief van januari even blijven liggen. Ondanks dit, toch veel leesplezier.

Meer weten?

Trainingen voor ouders (12-)

Nieuw sinds dit jaar is dat we ouders de gelegenheid bieden om mee te trainen met de jeugd. We kregen van verschillende ouders de vraag om het uurtje dat hun zoon of dochter traint, mee te kunnen doen, in plaats van aan de kant te zitten of in het cafetaria te wachten. Vanaf nu kan het. Interesse? Doe gerust mee of babbel eens met een lesgever. Voor meer info, zie ook onze website.

Meer weten?

Za 23 Maa - 20 jaar Kansui dojo (12-, 12+, vlw)

Het programma voor de vieringen rond ons 20-jarig bestaan krijgt stilaan vorm. Het overzicht hiervan vind je terug op de website via de toegevoegde link. Vanaf volgende week starten ook de voorbereidingen voor de demo. Wie hier nog aan wil deelnemen, maar zich nog niet heeft ingeschreven, moet zich zo vlug mogelijke opgeven bij de sensei.

Meer weten?

TaiKai 2018 - Lubbeek (12-, 12+)

Over exact 2 maanden zal er in onze club de internationale Tai Kai doorgaan. Er zullen dan ongeveer een 200-tal jujutsukas van over heer Europa afzakken naar Lubbeek. We verwachten meer dan 10 nationaliteiten op de tatami. Gedurende twee dagen krijgt iedereen les van de Soke (de man op de foto), die hiervoor speciaal afkomt van Japan, en van een hele reeks Shihans. Het hoeft geen betoog dat dit een unieke kans is om op een hoog niveau les te krijgen en dingen te zien die je waarschijnlijk zelden gaat zien. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! De volgende keer dat het nog eens in Lubbeek zal doorgaan, zal pas over jaren zijn. Via de link vind je op onze website meer informatie. Inschrijven voor een of twee dagen is verplicht! Ter gelegenheid van de Tai Kai voorzien we ook een leuk T-shirt als aandenken. Bestel dit tijd, want de voorraad is beperkt. Inschrijven en bestellen kan tot einde februari via de toegevoegde link of via het inschrijvingsformulier dat eerdaags wordt ui

Meer weten?

Inschrijven restaurantdag (12-, 12+, vlw)

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de restaurantdag (op zaterdag 21 oktober). Inschrijven kan via het formulier dat afgelopen donderdag werd rondgedeeld, via een mail naar ivan.michaux@telenet.be of via de website. Voor meer info of inschrijven via de website, zie onderstaande link (extra info). Wil je zeker zijn van je keuze, schrijf dan best in voor 15 oktober.

Meer weten?

Nieuwe privacywetgeving (12-, 12+, vlw)

Vanaf 25 mei is er een nieuwe Europese privacywetgeving van kracht. Deze is ook op ons, als club, van toepassing. De afgelopen weken hebben we de nodige acties ondernomen om ons in lijn te brengen met deze wetgeving. Wat deze nieuwe regelgeving inhoudt voor jou en voor ons als club, vind je terug in onze privacyverklaring, toegevoegd aan deze mail. We raden je ten zeerste aan deze te lezen. De meest recente versie van de privacyverklaring zal altijd terug te vinden op onze website. Voor vragen in verband privacy kan je altijd terecht via info@jujutsulubbeek.be of rechtstreeks bij onze sensei.

Meer weten?

Tai Kai - laatste update (12-, 12+)

Dit weekend is het eindelijke zo ver: de Tai Kai begint. Om alles een beetje vlot te laten verlopen nog volgende aandachtspunten: - Kom ruimschoots op tijd, best een half uur op voorhand. - Voor wie zondag komt: denk er aan dat we overschakelen op het zomeruur. (= één uur vroeger) - passeer eerst langs de inschrijving boven in het cafetaria. Ga naar de tafel die voor onze club (Kansui) is bestemd. Normaal zit sempai Johan daar. - Bij de inschrijving krijg je je T-shirt als je er eentje besteld hebt. - Bij de inschrijving krijg je ook bonnetjes voor een drankje en een aandenken. Hou deze goed bij of ruil ze onmiddellijk om. Want als je geen bonnetje meer hebt, krijg je niets meer! - Je kan gerust best iets te eten of te drinken meebrengen voor tijdens de pauze. De Tai Kai is publiek. Iedereen kan eens een kijkje komen nemen.

Kerst en nieuwjaar (12-)

Vanuit de jeugdtrainers wensen we iedereen een zalige Kerst en gelukkig nieuwjaar en hopen iedereen gezond en wel terug te zien na de kerstvakantie. 2019 wordt voor onze club een belangrijk jaar. Kansui dojo mag namelijk volgend jaar 20 kaarsjes uitblazen. We zullen dit vieren op zaterdag 23 maart met een groot feest. Noteer alvast de datum. Verdere info volgt later nog. Om af te sluiten: de fotos van de kinderstage staan op de website.

Gordeluitreiking jeugd (12-)

Afgelopen weekend hebben 7 kinderen, allen met succes, hun examen voor hun volgende graad afgelegd. Zij krijgen nu donderdag hun nieuwe graad tijdens de uitreikingsceremonie. Daarom zal er geen training geven worden. Wie wil, kan gerust een kijkje komen nemen. Voor wie nieuw is: ouders, broers, zussen, grootouders, ... zijn allemaal welkom. Na de uitreiking volgt nog een kleine receptie.

Zo 17 Dec - Kinderstage 2017 (12-)

Op zondag 17 december organiseert KoKoDo Kyu Shin Kay de jaarlijkse regionale kinderstage voor alle clubs van Vlaanderen. Deze stage gaat dit jaar door in de sporthal van Veerle-Laakdal. Gedurende twee en half uur krijg je afwisselend les van jeugdtrainers uit de verschillende clubs. We verwachten ongeveer een 50-tal jongeren van over het hele land. Na afloop komt de kerstman langs met een cadeautje voor iedere deelnemer. Zin om mee te doen? Inschrijven is wel verplicht en kan tot en met donderdag 1 december. Dit doe je door het inschrijvingsgeld van 5 Euro af te geven aan een jeugdtrainer. Meer info vind je in het toegevoegde document.

Meer weten?

Viering 20 jaar: laatste info (12-)

Nog kort even een paar mededelingen nu we in de laatste rechte lijn naar onze viering van nu zaterdag zijn. Voor ouders die meedoen met de oudertraining om 17u00: best niet al te strakke kleding aandoen. Liefst in lange broek. Voor kinderen die meedoen aan de demo: Zorg dat je pak tip top in orde is. Onder het pak dragen we of een egaal wit T-shirt of niets. Geen gekleurde T-shirts! We willen ons van onze beste, properste, mooiste, ... kant laten zien. Voor iedereen: kom op tijd, want ons programma zit goed vol en wij beginnen er op tijd aan.

Kinderstage (12-)

Voor wie niet rechtstreeks naar de kinderstage gaat, verzamelen we zondag om 13:00 aan de sporthal. Er zijn nog plaatsen vrij in de wagens van de jeugdtrainers. Als er kinderen willen meerijden, kan dat. We zullen morgen de nodige afspraken maken.

Clubweekend ook voor jeugd (12-)

Van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april 2019 zal ons tweede clubweekend plaatsvinden. Omdat er nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn, willen we het weekend ook openstellen voor onze jeugdleden. De nodige informatie vind je in het bijgevoegde document. Inschrijven doe je voor 31 januari.

Meer weten?

Za 24 Maa - TaiKai 2018 (12-, 12+, vlw)

In het voorjaar van 2018 is het de beurt aan onze club om de internationale TaiKai te organiseren. Dan verwachten we een 200-tal Jujutsukas van over heel Europa die gedurende het weekend van 24 en 25 maart les krijgen van de Soke en van een hele reeks Shihans. Noteer alvast dit weekend in je agenda! Onze club is momenteel volop bezig met de voorbereiding hiervan. Verdere details volgen later nog.

Za 15 Dec - Kinderstage Beringen (12-)

Voor wie nu zaterdag (15/12) ingeschreven is en meegaat naar de kinderstage: De regionale kinderstage gaat door van 14u00u – 17u00 in de sporthal van het spectrum college Koolmijnlaan 80 in 3583 Beringen. Voor ouders bestaat de mogelijkheid om de kinderstage van de zijlijn te volgen.

Sneeuw: geen training jeugd (12-, jtr)

Gezien de voorspelde hoeveelheid sneeuw gaat de training voor de jeugd vandaag uitzonderlijk niet door. We kunnen namelijk niet garanderen dat onze jeugdtrainers vanavond op tijd in de dojo zullen zijn.

Fotos gordeluitreiking (12-)

De fotos van de gordeluitreiking van afgelopen donderdag staan online (via onderstaande link) Alvast veel kijkplezier!

Meer weten?

Nieuwsbrief (12-, 12+, vlw, sym)

We zijn aan het bijbenen met onze nieuwsbrieven. Daarom hebben we voor de lange vakantiemaanden een extra lange nieuwsbrief gemaakt.

Meer weten?

Fotos gordeluitreiking (12-, 12+, vlw)

De fotos van de gordeluitreiking van afgelopen donderdag staan online (via onderstaande link) Alvast veel kijkplezier!

Meer weten?

Morgen geen training (12+, vlw)

Omdat er voor morgen te weinig gegadigden zijn, zal er geen training zijn.

Stage Toulouse (12+, vlw)

De fotos van de stage in Toulouse staan op de website.

Za 19 Mei - Dag van de sportclub (12-, 12+)

Op zaterdag 19 mei organiseert de sportdienst van de gemeente de jaarlijkse dag van de sportclub (van 10u00 tot 17u00). Ook dit jaar doen we daar aan mee om onze club te promoten. Daarom roepen we iedereen op om de club hier in te steunen. Dit kan je doen door mee te doen aan de training die we doorlopend geven. Het hoeft niet de hele dag je zijn, als het al voor een kwartier of een halfuur is, is dat ook al goed. Je mag dit doen in gi of in gewone sportkledij. Verdere info vind je in de toegevoegde folder of vraag het gewoon aan jeugdtrainer.

Meer weten?

Bevestiging lidmaatschap club (12-, 12+)

Jaarlijks doen we een bevraging bij onze leden of ze na de zomervakantie terug starten. De reden is dat onze verzekering begin september een hertelling van onze leden doet. Daarom zouden we graag uiterlijk tegen 20 augustus weten of je in september al dan niet terug van start gaat. Merk op: dit staat volledig los van het vernieuwen van het lidgeld. Hiervan krijg je op het gepaste tijdstip een mail. Bij voorbaat dank om te reageren op deze mail.

Do 07 Jun - Gordeluitreiking (12+, vlw)

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag is er een examenmarathon geweest voor de jeugd (12- en 12+ jarigen) en voor de volwassenen. In totaal is er ongeveer voor 10 uren examen afgelegd! Allen krijgen donderdag in een gezamenlijke viering hun gordel. Deze viering start om 19u15. Iedereen is welkom op deze gordeluitreiking: ouders, familie, vrienden, ... We sluiten af met een kleine receptie.

Do 07 Jun - Gordeluitreiking jeugd (12-)

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag is er een examenmarathon geweest voor de jeugd (12- en 12+ jarigen) en voor de volwassenen. In totaal is er ongeveer voor 10 uren examen afgelegd! Allen krijgen donderdag in een gezamenlijke viering hun gordel. Daarom zal er donderdag geen training zijn! De viering start om 19u15. Iedereen is welkom op deze gordeluitreiking: ouders, familie, vrienden, ... We sluiten af met een kleine receptie.

Viering 20 jaar: inschrijven! (12-)

Onze jubileumviering komt er met rasse schreden aan. De jeugd is al volop aan het trainen voor de demo. Het is nu belangrijk dat iedereen (jong en oud) die meedoet met de training met ouders (17:00-18:00), aansluitend blijft voor de pannenkoeken (18:00-19:00) en/of die naar de viering komt kijken(vanaf 19:00) zich inschrijft opdat we zicht krijgen hoeveel mensen er wanneer komen. Inschrijven doe je voor woensdag 13 maart door een mail te sturen met de activiteit(en) en het aantal mensen naar info@jujutsulubbeek.be.

Meer weten?

Kledij op Tai Kai (12-, 12+, vlw)

We zitten momenteel in de laatste rechte lijn voor de Tai Kai. Over minder dan 3 weken is het zover. Voor wie meedoet, is het moment om even stil te staan bij de gi die we aandoen. Gezien het event vragen we dat iedereen enkel met een propere, liefst vers gewassen gi op de matten komt. Bijkomend vragen we ook even aandacht te hebben voor het logo op de gi (voor wie er eentje heeft). Wie al lang meegaat in de club, kan nog een oud logo van de Hakkoryu hebben (staat in de tekst rond het logo). Als je zo een logo hebt, hoor je dat minstens van de gi te halen, en indien mogelijk te vervangen door een logo van de KoKoDo. Gezien de geschiedenis van beide stijlen, ligt dit punt zeer gevoelig! Wie een badge met het nieuwe logo wil aanschaffen, kan dat voor of na de training doen. Deze kosten €8 per stuk of €15 per twee.

Meer weten?

Geen jeugdtraining (12-)

Omwille van de feestdag is er vandaag geen training voor de jeugd (12-).

Geen jeugdtraining (12-)

Omwille van de feestdag is er vandaag geen training voor de jeugd (12-).

Geen jeugdtraining (12-)

Omwille van de vakantie is er vandaag geen training voor de jeugd (12-).

Geen jeugdtraining (12-)

Tijdens de vakantie is er geen training voor de jeugd (12-).

Geen jeugdtraining (12-)

Tijdens de grote vakantie is er geen training voor de -12 jarigen. De trainingen worden in september hervat. We willen ieder een deugddoende vakantie toewensen. Tot september.

25 jaar Ivan - Lenny - fotos (12+, vlw)

De fotos van de het sportgala met de huldiging van Ivan en Lenny staan op de site.

Meer weten?

English version Tai Kai info

An English version of the Tai Kai info is now available. Click on Meer weten? beneath the message.

Meer weten?

Start nieuwe seizoen

Vanaf maandag 4 september starten onze trainingen terug volledig op. Ben je nieuw en heb je interesse? Kom eens langs om een aantal proeflessen te doen. Doe best losse kledij aan (wel liefst geen korte broek).

Do 07 Feb - Gordeluitreiking jeugd (12-)

Verleden weekend hebben 7 kinderen, allen met succes, hun examen voor hun volgende graad afgelegd. Zij krijgen nu donderdag hun nieuwe graad tijdens de uitreikingsceremonie. Daarom zal er uitzonderlijk geen training gegeven worden. Wie wil, kan gerust een kijkje komen nemen. Voor wie nieuw is: ouders, broers, zussen, grootouders, ... zijn allemaal welkom. Na de uitreiking volgt nog een kleine receptie.

Nieuwsbrief (12-, 12+, vlw, sym)

Het was al even geleden, maar nu is hij er weer: de nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste activiteiten van afgelopen periode. Alvast veel leesplezier!

Meer weten?

Za 21 Okt - Restaurantdag

Hou alvast zaterdag 21 oktober vrij in je agenda! Die dag houden we onze jaarlijkse restaurantdag. Verder informatie volgt nog

Ma 21 Mei - Geen training (12-)

Er is op ma 21/05/2018 geen training voor de jeugd 12-.